Upcoming/Past Events

Toekomstige Evenementen:
De volgende evenementen zullen wij weer aanwezig zijn!
– Hobby Event
– Epiccon
– Lemicon
– Viencon
– The Reality XXI
– Gathering of Minions 2020 (inluiden van het volgende feestje)
– Café ’t Zumpke te Enter (pubquiz)
– Bingo, iedere 2e vrijdag van de maand bij de Heerencompagnie in Annerveenschekanaal

Vorige Evenementen:

Lentefair Annerveenschekanaal:

Een gezellig dagje met veel creatieve spulletjes, lekker eten en drinken, lentesfeer snuiven bij de gezelligste voorjaarsfair van Drenthe!

11 mei was onze “mannenopvang” aanwezig van 11 tot 4 en ja, ook hier waren leuke games te spelen voor het hele gezin ;).

The Main Event
Ondanks dat het evenement op zondag geannuleerd is, hebben we ons prima mogen vermaken met de uren dat we er wel zijn geweest. De problemen omtrend deze LAN/E-Sportsevenement, staan wij verder buiten, gezien wij verder geen inspraak in de organisatie, noch het gebeuren er omheen hebben gehad. We hopen dat deze organisatie in de toekomst met beter succes weer zal terugkeren!

Attitudefest 2019

Attitudefest zonder games? Das niet te doen natuurlijk 😉
Deze editie waren wij met de leukste games aanwezig en zorgden wij voor uitleg en natuurlijk mocht je ons uitdagen voor een potje 😉

Viencon 2019

Viencon 2019 was relaxen, chillen, ontspannen en onthaasten! Dit jaar met een lekkere lading retro games, een groot toernooi met Super Smash Ultimate en DDR!!

The Reality XX

Meer info over The Reality volgt snel! 20, 21 en 22 september waren wij de relaxarea! Dit jaar voor het eerst officieel! Natuurlijk met gaafste en leukste games!!

Hobby EvenT! (1, 2, 3 maart 2019)

Bij Hobby EvenT komt iedereen met een hobby aan zijn trekken. Van Lego tot haken, van verzamelen van postzegels tot uiteraard GAMEN! Wij hebben de gameplay verzorgd op deze gezellige beurs voor het complete gezin EN wij zorgden voor actieve games! Niet alleen waren er spellen zoals Super Mario en Duck Hunt te spelen, wij zorgden ook voor Pong, Mario Kart Wii, Dance Dance Revolution en voor de liefhebbers hadden we ook de nieuwste titels op moderne systemen!

Lees jezelf snel in en bestel je tickets  voor de volgende editie hier: https://www.expoassen.nl/evenement/hobbyevent/

Tweakers Gaming Live! (9, 10, 11 november 2018)

Wij hebben er deze eerste editie van Tweakers Gaming Live er een gezellig feestje van gemaakt! We hebben een enorme aanloop aan liefhebbers gehad, van jong tot oud! Wij bedanken jullie en Tweakers voor de fantastische ervaring en samenwerking!

Bekijk de informatie en bestel je tickets hier: https://tweakers.net/partners/tweakersgaminglive/

Achilles Open Dag 2018! (14-9-2018)

Van 18:00 tot 22:00 waren wij bij Achilles in Enschede de open dag aan het voorzien van Gameplay. Het was bijzonder gezellig! Klik op het plaatje voor meer informatie over de open dag bij Achilles in Enschede

The Reality XVIII (21, 22, 23 september)

Wij zijn ook dit jaar weer van de partij bij The Reality XVIII. Hier hadden we een compleet arsenaal aan retro gameconsoles in de relaxarea aanbieden en hebben er weer vette competities gehad! Dit jaar was er een nieuw thema (Prison Break)!

The Reality is de grootste lan van de Benelux. Nog nooit daar geweest of wil je tickets bestellen? Dat kan HIER: https://thereality.nl/store

Check ook de site van the reality op: https://thereality.nl/

Mocht je ons herkennen of ons op internet willen supporten? Kom langs en zeg gerust hallo voor een klein dankgebaar!

Meer events volgen spoedig!