Upcoming/Past Events

Toekomstige Evenementen:

Lentefair Annerveenschekanaal:

Een gezellig dagje met veel creatieve spulletjes, lekker eten en drinken, lentesfeer snuiven bij de gezelligste voorjaarsfair van Drenthe!

Kom 11 mei lekker langs van 11 tot 4 en ja, ook hier zullen leuke games te spelen zijn voor het hele gezin ;).

Attitudefest 2019

Attitudefest zonder games? Das niet te doen natuurlijk 😉
Deze editie zijn wij met de leukste games aanwezig en zorgen wij voor uitleg en natuurlijk mag je ons uitdagen voor een potje 😉

Viencon 2019

Viencon 2019 is relaxen, chillen, ontspannen en onthaasten! Dit jaar met een lekkere lading retro games, een groot tournooi met Super Smash Ultimate en DDR!!
Wie gaan wij zien (en wie daagt de eindbaas nu echt uit?)

The Reality XX

Meer info over The Reality volgt snel! 20, 21 en 22 september zullen wij de relaxarea weer helpen vullen met de gaafste en leukste games!!

Vorige Evenementen:

Hobby EvenT! (1, 2, 3 maart 2019)

Bij Hobby EvenT komt iedereen met een hobby aan zijn trekken. Van Lego tot haken, van verzamelen van postzegels tot uiteraard GAMEN! Wij gaan de gameplay verzorgen op deze gezellige beurs voor het complete gezin EN wij zorgen voor actieve games! Niet alleen zullen er spellen zoals Super Mario en Duck Hunt te spelen zijn, wij zorgen ook voor Pong, Mario Kart Wii, Dance Dance Revolution en voor de liefhebber ook de nieuwste titels op moderne systemen!

Lees jezelf snel in en bestel je tickets hier: https://www.expoassen.nl/evenement/hobbyevent/
Tweakers Gaming Live! (9, 10, 11 november 2018)

Wij hebben er deze eerste editie van Tweakers Gaming Live er een gezellig feestje van gemaakt! We hebben een enorme aanloop aan liefhebbers gehad, van jong tot oud! Wij bedanken jullie en Tweakers voor de fantastische ervaring en samenwerking!

Bekijk de informatie en bestel je tickets hier: https://tweakers.net/partners/tweakersgaminglive/

Achilles Open Dag 2018! (14-9-2018)

Van 18:00 tot 22:00 waren wij bij Achilles in Enschede de open dag aan het voorzien van Gameplay. Het was bijzonder gezellig! Klik op het plaatje voor meer informatie over de open dag bij Achilles in Enschede

The Reality XVIII (21, 22, 23 september)

Wij zijn ook dit jaar weer van de partij bij The Reality XVIII. Hier hadden we een compleet arsenaal aan retro gameconsoles in de relaxarea aanbieden en hebben er weer vette competities gehad! Dit jaar was er een nieuw thema (Prison Break)!

The Reality is de grootste lan van de Benelux. Nog nooit daar geweest of wil je tickets bestellen? Dat kan HIER: https://thereality.nl/store

Check ook de site van the reality op: https://thereality.nl/

Mocht je ons herkennen of ons op internet willen supporten? Kom langs en zeg gerust hallo voor een klein dankgebaar!

Meer events volgen spoedig!