Ons Arsenaal

Om een goede indruk te geven van wat wij mee nemen naar een evenement, volgt hier een opsomming van de systemen en opties daarbij:
Retro
De Tokyo Sportsman
is de zeldzame, maar perfect werkende opa uit ons arsenaal. Deze uit 1977 afkomstige en wat meer zeldzame machine, werkt tot onze grote verbazing tot op de dag van vandaag nog perfect.

Met de klassieke pong game met 4 settings voor het type spel en extra instellingen voor de moeilijkheidsgraad, is dit de klassieke game die de wat oudere bezoekers herkennen, maar de absolute bom voor iedereen die komt spelen met dit beestje

De SAMDO GM-402 is het broertje van de Tokyo Sportsman. Ze hebben beiden dezelfde chipset namelijk.

Dit beestje is iets robuuster gebouwd, maar werkt nog net zo goed als zijn counterpart.

Net als de andere machine heeft deze 4 settings en wat moeilijkheidsgraad instellingen.

De NES is een iconisch systeem dat gaming gered heeft halverwege de jaren 80 na de videogame crash. De NES was uniek omdat de spellen niet om highscores draaiden, maar het vertellen van een verhaal. Nintendo heeft de controller zoals deze nu bekend is, populair gemaakt in die tijd dat joysticks zoals in de arcade populair waren.

Een geweldig systeem om de klassiekers van vroeger op te spelen, zoals Duck Hunt, Super Mario Brothers, Kirby, Pacman, Mega Man en The Legend of Zelda. Wij bieden een leuke nostalgische trip aan de onze bezoekers.

Wij bezitten meerdere van deze machines, mocht een tournooi of een speciale wens qua opstelling gewenst zijn.

De SNES is voor de jeugd in de jaren 90 een droommachine. Met games zoals Donkey Kong Country, Super Mario World en Super Metroid zijn er weinig die deze heerlijke games niet willen spelen.

 

Naast de oldskool SNES hebben we OOK de SNES Mini in ons arsenaal voor meerdere games en competities.

De Nintendo 64 (eerder Ultra 64) is de uitkomst van wat niet gebeurd is tussen Nintendo, Sony en Philips. Philips bracht na het afbreken van de samenwerking de CDI uit. Sony de Playstation en Nintendo dit beest. Mooie grafische capaciteit en 4 spelers om samen Mario Kart tegen elkaar te spelen en Mario Party.
Dit systeem is zeer geschikt voor games zoals Pokemon Puzzle League, Mario Kart, Smash Brothers en Star Wars Pod Racing.

De GameCube is het ondergewaardeerde kindje van Nintendo. Met geweldige games zoals Mario Kart Double Dash, Smash Brothers Melee, Mario Party 4 en 5, Zelda en Resident Evil.

Met meerdere van deze systemen kunnen we meerdere spelers in een Double Dash Toernooi en een Smash Toernooi tegen elkaar laten spelen. Ook kunnen de hele dag hier verschillende games op draaien voor meerdere spelers.

De Wii is wat Nintendo na de GameCube weer op de kaart terug heeft gebracht. Het succes van de Wii liet zelfs Sony na het enorme succes van de Playstation 2 schrikken. Het blijft een van de best verkochte systemen wereldwijd ook omdat het naast de normale gamer, ook de casual spelers aantrok. Ieder huishouden had op een bepaald moment een Wii in huis leek het.

De Wii wordt aangesloten op een beamer voor games zoals Guitar Hero en een Toernooi hiermee zal zeker spelers met zich meenemen. Ook bowlen met Wii Sports, House of the Dead Overkill met de guns zijn een geliefde combinatie. Natuurlijk zijn de Kart en Smash serie hier ook van aanwezig en kunnen liefhebbers zich ook uitleven op Wario Ware en Links Crossbow Training.

De Wii U was minder geliefd bij het publiek, maar er zijn bijzonder vette titels op te vinden. Iconische games zoals Mario Maker en Xenoblade Chronicles X zijn zeer geliefde titels geworden, samen met de welbekende Smash serie en Kart serie uit de Mario Branche. Ondanks dat dit systeem niet de meeste liefde heeft ontvangen, blijven wij een fan van dit ondergewaardeerd paardje.

Wij kunnen Kaizo toernooien, Smash Brothers, Mario Kart 8 organiseren met gemak. Titels zijn altijd op maat te vragen voor een eigen toernooi.

De Atari 2600, uit de jaren 70 is dit een systeem waar veel liefde achter zit. Voor velen is dit een systeem waar ze als kind vele uren achter hebben gezeten en als volwassene nog steeds goede nostalgische herinneringen aan heeft.

Hier worden geen grote toernooien op gegeven, maar we kunnen de klassiekers zoals Asteroids. Galaga en ET aanbieden om even lekker het nostalgische gevoel terug te halen.

De Sega Mastersystem is Sega´s antwoord op de NES. Een minder krachtig systeem met leuke games voor zijn tijd voor jong en oud. Alex Kid, Wonder Boy en Phantasy Zone zijn bekende titels op dit beestje.

Ook hier kunnen we een leuke set nostalgie op aanbieden voor de liefhebber en de nieuwsgierige nieuwelingen die dit niet kennen. Een leuke aandachttrekker voor jong en oud.

Ook is het mogelijk een demo van de systemen op te vragen.

De Megadrive is DE aardsvijand van de Super Nintendo. Sega does wat Nintendon´t is een zin die in Amerikaanse reclame een hoop bij mensen los maakte. Games zoals Sonic the Hedgehog 2 en Streets of Rage zijn samen met Columns de bekendere games op dit systeem.

Liefhebbers mogen Sonic, Terminator 2 of Road Rash spelen tot ze er bij neervallen! Ook geschikt voor toernooien en fighting games.

De Dreamcast is een van de laatste systemen geweest uitgegeven door Sega. Met games zoals Crazy Taxi, Jet Set Radio en zelfs de mogelijkheid om via Bleem, games van de Playstation te kunnen spelen. Een bijzonder pareltje ook met prachtige grafische capaciteit.

Liefhebbers kunnen het systeem bewonderen en tekeer gaan in Crazy Taxi en een van de vele shooters op het systeem.

 

De Playstation is ontstaan dankzij een mislukte samenwerking tussen Sony en Nintendo. Dit systeem was een van de eerste thuissystemen dat CD gebaseerde games aan wist te bieden met een sterkte support vanuit derden dankzij de ruimte op de CD´s voor de playstation. Gran Turismo, Spyro, Medievil, Abe´s Odyssee en Tekken zijn een aantal populaire titels.

We bieden Tekken, Gran Turismo, Spyro, Castlevania Symphony of the Night en Rayman aan voor de fans van de systemen voor dagelijkse speeltijd en toernooien.
Playstation 2 staat nog steeds in de boeken als best verkochte systeem ter wereld. Het bracht het vervolg op de Metal Gear serie tevoorschijn, Final Fantasy X, het vervolg op de Gran Turismo reeks en de Tekken serie.

Gezien het enorme assortiment games voor dit systeem is het eerder de vraag wat je wil zien. Tekken, Gran Turismo, Spyro, Jack & Daxter en Soul Calibur zijn stuk voor stuk de populairste games en kunnen zonder moeite voor toernooien gebruikt worden.

De Playstation 3 is dankzij de krachtige engine en zijn bluray speler een populaire mediaspeler en een fantastische game machine. Ridge Racer 7, Tekken Tag Tournament 2 en Mortal Kombat zijn bekende games en ook klassiekers en nieuwkomers zoals klassieke playstation games van de PS1 en sommige PS2 titels kunnen hier ook prima op draaien.

Deze machine kan indy games zoals Shovel Knight en ook nieuwere titels zoals Deadpool en Brutal Legend een lading liefde geven aan de fans van dit systeem.

 

X-Box is een systeem dat met Microsoft veel heeft moeten meemaken. Het was niet het meest populaire systeem, niet de goedkoopste en niet het meest geliefde stukje tech wat er is uitgekomen. Niettemin zijn er genoeg games uitgekomen die goed hebben gelopen. De HALO reeks is goed ontvangen en ook sport spellen waren altijd geliefd op dit systeem.

Liefhebbers kunnen terugduiken in de oude tijd met HALO, Need for Speed etc.

De X-Box 360 is een bijzonder grote stap naar de nieuwe markt geworden voor game-land. Kinect is jammer genoeg niet zo populair geworden als gehoopt en toch hebben de liefhebbers zich kunnen vermaken met games zoals Dance Central, Star Wars Kinect, Kinectimals en Singstar.

Wij zorgen voor Danscompetites, Sing-offs en eventueel wat ouderwets leuke spellen zoals de Lego Games.

 


Mini’s

Ook zijn we in het bezit van de nieuwe trend: De Classics/Mini’s!

De C64 Mini zal voor velen de klassieke tijd van de jaren 70 en 80 zijn. Dit mooie apparaat had klassieke games zoals Hero, The Great Giana Sisters en Boulder Dash erop staan. Games die voor velen de eerste zijn die ze voor handen kregen thuis.

In de tijd dat thuiscomputers nog in hun kinderschoenen stonden, Bill Gates nog op school zat en Apple nog maar een droom in een garage was, was dit de machine die je thuis wilde hebben.

Deze is speelbaar bij ons met de spellen Monty on the Run, Boulderdash en Alleycat.

NES Mini geeft alle luxe van de klassieke machine, met als voordeel niet langer het eeuwige (slechte) geblaas in een cartridge, het eeuwige zoeken naar nieuwe games die een vermogen kosten en het verplaatsen van een logge machine. Ook deze kan mooi meegenomen worden naar beurzen zodat deze prachtige games op een moderne TV kunnen bekijken.

Spellen zoals Super Mario, Megaman 2, Metroid en Dr. Mario zijn speelbaar op deze machine.

De SNES Classic/Mini is een throwback naar simpeler tijden. SEGA en Nintendo die aan elkaars keel grepen, propaganda reclames op de buis in Amerika betreffende deze machines en voor de jeugd? Deze fantastische machines om samen met je vrienden de leukste games te kunnen spelen.

Klassiekers zoals Donkey Kong Country, Super Mario World, StarFox en Super Metroid kun je vinden op dit pareltje.

 

Zijn er specifiek verzoeken, geef het gerust door! Wij hebben ook een uitgebreide lijst met spellen die gespeeld kunnen worden!

Ook bieden wij moderne consoles aan.

Next Gen:

Nintendo Switch is uit het huidige gamewereldje niet weg te denken. Dankzij de unieke veelzijdigheid en populaire spellen, zal dit beestje de komende 5 jaar zonder problemen de markt helpen boosten naar de volgende generatie. Of deze de best verkochte console wereldwijd gaat worden? Tijd zal het leren! Te spelen op speciale aanvraag.

 

X-Box One is een krachtpatser. Populair als mediacentre maar zeker niet vies van een goed potje gamen. Met toptitels zoals Killer Instinct en Zombie Driver Ultimate Edition kun je je hart ophalen in zowel het BmU genre als het racegenre. Dit systeem is te spelen op speciale aanvraag.

 

 

Playstation 4 is een van de populairste systemen. Zo populair dat er ondertussen al 4 verschillende uitvoeringen van verschenen zijn. De veelzijdigheid van dit systeem geeft zowel een goede mediacenter als een prachtig game systeem. Niets lekkerder dan eerst er vol op los te kunnen gaan met je vrienden en vervolgens lekker met je schat op de bank Netflix aan te kunnen zetten en verder even helemaal niets.

Met titels zoals Mighty No. 9, Giana Sisters Twisted Dreams, Shovel Knight, BroForce en Agents of Mayhem, is dit een heerlijk feest om samen van te genieten op een beurs. Dit systeem is te reserveren op specifieke aanvraag.