Boardgames D&D en Oud-Hollandschen Spelen

Bij het spelen van games, gaan wij verder dan enkel computers en TV’s. Ook hebben wij de optie om speluitleg, boardgame avonden en Oud Hollandse speldagen te regelen. Wij hebben een aanzienlijke collectie bord en kaartspellen voor handen.

Een aantal voorbeelden:
– Weerwolven van Wakkerdam
– The Dare Game
– That’s What She Said
– Kolonisten van Catan
– Takenoko
– Boss Monster
– Flux
– Munchkin
– King of Tokyo
– Carcasonne
– Stenen Tijdperk
– Coney Island
– Escape Room the Game

Een volle lijst is uiteraard op aanvraag verkrijgbaar. Wij hanteren een bedrag van 5 euro per dagdeel, per spel (minimaal 10 spellen voor een avond). Dit kan inclusief spelleider met meerkosten.

Dungeons & Dragons
Ook is er de mogelijkheid een avond Dungeons and Dragons te organiseren (dit kan een 1 avond campagne zijn, maar ook een langer avontuur op aanvraag. Hier zijn de kosten (inclusief gebruik materiaal en het krijgen van een Player Sheet) €12,50 per persoon (minimaal 4 spelers). Dit betekend dat er een ruimte gereserveerd wordt, met sferische muziek, props, een speelbord en een origineel verhaal.

Oud Hollandschen Spelen
Daarnaast hebben we ook oud Hollandse spelen. Denk aan een rad van avontuur, sjoelen, stokvangen, rattenvangen, ringlopen, klootschieten, spijkerbroekhangen, Giga-Jenga, spijkerpoepen, boter kaas en eieren, zaklopen en nog vele andere actieve spellen zoals onze grootouders dit altijd speelden!