2019 gaat lekker! Updates!

30 april 2019 Uit Door MisterFaber

Tijd voor een massieve update! Allereerst: Wij gaan naar Viencon! Dit betekend dat we een heerlijke setup met retro goodies, new skool spullen en natuurlijk DDR en Guitar Hero gaan spelen met jullie! Ook is er een gezellige competititie met Super Smash Ultimate, welke in samen werking met Viencon wordt georganiseerd. Wie mee wil doen is natuurlijk van harte welkom zich in te schrijven ;). Viencon is van 30 augustus tot 2 september 2019. Koop nu je tickets via: www.viencon.nl

Ook hebben we een gezellige fair waar we de sfeer lekker gaan aanvullen met games en consoles. Kom gezellig langs en daag de eindbaas gerust uit he? 😉

Daarnaast hebben we 1 juni bij Attitude Fest 2019 een boardgame setup in de pijplijn zitten. Attitude Fest is een festival met stevige muziek, een kledingmarkt, verscheidene stands en daar hoort ook gaming bij. Kijk voor meer informatie hierover op: De site van Attitude Holland en koop je tickets voor ze op zijn 😉

Ook hebben wij het ontzettend gezellig gehad bij Hobby Event in de Expo hallen in Assen. Kijk bij de foto’s voor meer hierover!

Ook The Reality komt er weer aan! Zodra we hier meer info over hebben, laten we dit natuurlijk weten ;).

Voor nu is dit wat het is en wensen we jullie een geweldige week toe ;).