Update 10-08-2018! Wiiiiihoooeee!!

10 augustus 2018 Uit Door MisterFaber

Drukdrukdruk!

Dat zei de eindbaas na de afgelopen 2 weken. Het was weer hard werken geblazen! De nieuwe systemen en games mochten weer een rondje doorgelicht worden. De nieuwe aanwinst van 5 Wii’s klinkt misschien hemels en fantastisch om te mogen troubleshooten, maar het neemt niet weg dat elk kabeltje, plugje, ledje en stekkertje goed nagekeken moet worden. Elke controller en nunchuck wordt nagekeken en ook elk onderdeel moet goed schoongemaakt worden. Het zijn oude systemen, maar ze mogen best behandeld worden tot ze eruit zien als nieuw!

Ook hebben we de games bij de Wii kunnen testen. Lego Pirates of the Caribbean, Guitar Hero, Wii Sports Resort, om maar een paar te noemen. Alles is door de molen gegaan en tot zover: 1 slachtoffer. Een Wiimote heeft het niet mogen meemaken. Daarnaast is er nieuw in onze lineup: Killer Instinct op X-Box One! Deze gaat sowieso mee naar The Reality (reserveer snel je kaarten!)

Daarnaast hebben we een Super Mario Maker Escape Room! Denk jij slimmer te zijn? Kom dan snel langs en bewijs het maar ;).

Dan nu een snelle vraag: wat willen jullie graag spelen de komende tijd in onze chillhoeken? Let us know!

Alvast een fijne vrijdag, we zijn snel weer terug met meer nieuws!