Welkom gamers, game enthousiastelingen en organisatoren!

17 juni 2018 0 Door MisterFaber

Update: Nieuwe systemen en games toegevoegd!

Wij zijn Kwaad Genie! We zorgen voor vette gamerooms op jouw beurs, feest of festival. Hoe doen we dit? Wij zetten een berg spelcomputers neer, we doen er spellen in en zorgen ervoor dat het bezoek in een ontspannen sfeer los kan gaan. Eenvoudig toch?

Waarom zou je ons kiezen en niet een van de andere aanbieders in Nederland? Simpel, naast dat wij het werk voor je uit handen nemen, zorgen wij voor competities, muziek, de aankleding en de sfeer. We hebben alles in huis om een vet feest er van te maken voor iedere gamer. Beginners, ervarene spelers, non-gamers en ook voor teams hebben wij een gigantische setup staan.

Gezien ieder feest zijn eigen wensen heeft, is het onmogelijk een prijsopgave neer te zetten die precies aan iedereens wensen voldoet. We doen alles op maat. Dit betekend dat je bij ons de vrijheid hebt het zo groot of klein te maken als je zelf wil. Er zijn mogelijkheden met competities met eigen prijzen, onze prijzen, sponsoren, maar ook kunnen we zonder competities een leaderboard bijhouden met een challenge of 2. Net wat de liefhebber wil hebben.

Naast consoles in de retro sfeer hebben wij ook de nieuwste systemen die op speciale aanvraag erbij geleverd kunnen worden. Hier hebben we ook andere lijsten bij zitten met games en het is uiteraard mogelijk om daar een lijst van op te vragen EN is het mogelijk specifieke games aan te vragen. Wat er nog niet is, regelen we.

Mocht je nog twijfels hebben of meer willen weten, Arjan, Nienke en Niek staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur ons gerust een e-mail of een terugbelverzoek en we nemen alles met je door.

Kijk gerust rond en nodig ons eens uit om te laten zien wat wij in huis hebben!